Producte d’Aquí

Producte d'Aquí

Dinamització i promoció de la producció agroalimentària local, la restauració i el territori a partir de diferents accions amb participació d’entitats públiques i privades.

El Paisatge d’Aquí: fotografies dels nostres productors/ores.
Les Càpsules d’Aquí: vídeos de petit format on cada productor/a ens explica de primera mà el seu projecte.
Bell Mig: vídeos on cada territori del projecte – Solsona, Cardona, Sud del Solsonès i Vall de Lord – posa en valor, a partir del producte agroalimentari, la cultura, el territori i les persones.
La Cuineta d’Aquí: una cuina amb moviment 🡆

Veure el web de Producte d’Aquí: https://www.productedaqui.cat/

Compra, tasta i guanya 2022

Qui compri al comerç local i al mercat de Solsona entre el 25 d’abril  i el 6 de maig de 2022 pot tenir premi. L’Agència de Desenvolupament Local posa en marxa la campanya “Compra, tasta i guanya” amb butlletes per rascar amb cada compra. La iniciativa, a la qual s’han adherit 120 establiments i parades, millora i amplia l’edició de l’any passat.

Les butlletes per rascar es repartiran no només els divendres, com l’any passat, sinó cada dia de la setmana, tal com havien demanat alguns botiguers. Mitjançant aquest sistema se sortejaran 600 bosses de roba plegables, una desena de carretons d’anar a comprar, una desena de cistells i 60 dinars. A més, enguany s’hi afegeixen tastos de producte local  de la Cuineta d’Aquí, que gestionarà Amisol a la plaça del Camp els divendres 29 d’abril i 6 de maig, per a tothom que rebi butlletes no premiades fins que se n’exhaureixin les existències.

 

Campanya de la Xarxa de Barris Antics a Solsona i Cardona

Compra i descobreix Catalunya

Campanya de suport al petit comerç i de promoció territorial que la “Xarxa de barris antics amb projectes” promou cada juny i a la qual Solsona i Cardona participen.

Els quatre objectius de la campanya són dinamitzar el comerç de proximitat, promoure turísticament els territoris organitzadors, premiar als compradors i agrair la participació dels comerciants.

Qui compra en els establiments adherits, omplint una butlleta, entra al sorteig d’experiències en la trentena de municipis organitzadors.També se sorteja una experiència entre els establiments participants de cada municipi.

Premiats/ades del 2021 a Solsona
Premiats/ades del 2021 a Cardona

Més informació: https://xarxabarris.cat/