Producte d’Aquí

Producte d'Aquí

Dinamització i promoció de la producció agroalimentària local, la restauració i el territori a partir de diferents accions amb participació d’entitats públiques i privades.

El Paisatge d’Aquí: fotografies dels nostres productors/ores.
Les Càpsules d’Aquí: vídeos de petit format on cada productor/a ens explica de primera mà el seu projecte.
Bell Mig: vídeos on cada territori del projecte – Solsona, Cardona, Sud del Solsonès i Vall de Lord – posa en valor, a partir del producte agroalimentari, la cultura, el territori i les persones.
La Cuineta d’Aquí: una cuina amb moviment 🡆

Veure el web de Producte d’Aquí: https://www.productedaqui.cat/

Campanya de la Xarxa de Barris Antics a Solsona i Cardona

Compra i descobreix Catalunya

Campanya de suport al petit comerç i de promoció territorial que la “Xarxa de barris antics amb projectes” promou cada juny i a la qual Solsona i Cardona participen.

Els quatre objectius de la campanya són dinamitzar el comerç de proximitat, promoure turísticament els territoris organitzadors, premiar als compradors i agrair la participació dels comerciants.

Qui compra en els establiments adherits, omplint una butlleta, entra al sorteig d’experiències en la trentena de municipis organitzadors.També se sorteja una experiència entre els establiments participants de cada municipi.

Premiats/ades del 2021 a Solsona
Premiats/ades del 2021 a Cardona

Més informació: https://xarxabarris.cat/

 

 

XIV Concurs d’aparadors de Nadal de Solsona 2021

L’Agencia de Desenvolupament conjuntament amb l’Ajuntament de Solsona organitza anualment un concurs d’aparadors de Nadal amb l’objectiu de dinamitzar i embellir els carrers comercials de Solsona durant les festes de Nadal. El millor aparador rebrà 300 euros, el segon, 200 i el tercer, 150, a més d’un distintiu. D’altra banda, se sortejaran 15 vals de 25 euros entre els establiments participants no guardonats. Els aparadors han d’estar a punt a partir del 4 de desembre coincidint amb la Fira Tió.

Podeu consultar les bases del concurs a aquí 

Les inscripcions es poden fer fins al 3 de desembre a https://bit.ly/3nhWC5A