Producte d’Aquí

Producte d'Aquí

Dinamització i promoció de la producció agroalimentària local, la restauració i el territori a partir de diferents accions amb participació d’entitats públiques i privades.

El Paisatge d’Aquí: fotografies dels nostres productors/ores.
Les Càpsules d’Aquí: vídeos de petit format on cada productor/a ens explica de primera mà el seu projecte.
Bell Mig: vídeos on cada territori del projecte – Solsona, Cardona, Sud del Solsonès i Vall de Lord – posa en valor, a partir del producte agroalimentari, la cultura, el territori i les persones.
La Cuineta d’Aquí: una cuina amb moviment 🡆

Veure el web de Producte d’Aquí: https://www.productedaqui.cat/

Campanya de la Xarxa de Barris Antics a Solsona i Cardona

Campanya de suport al petit comerç i de promoció territorial que la “Xarxa de barris antics amb projectes” promou cada juny i a la qual Solsona i Cardona participen.

Els quatre objectius de la campanya són dinamitzar el comerç de proximitat, promoure turísticament els territoris organitzadors, premiar als compradors i agrair la participació dels comerciants.

Qui compra en els establiments adherits, omplint una butlleta, entra al sorteig d’experiències en la trentena de municipis organitzadors.També se sorteja una experiència entre els establiments participants de cada municipi.

Les butlletes es poden omplir fins al 30 de juny a qualsevol de les botigues adherides a la campanya tant de Solsona com de Cardona. El sorteigs seran entre l’1 i el 15 de juliol. Si heu estat afortunats us trucarem per entregar-vos el vostre premis. 

Més informació: https://xarxabarris.cat/