XV Concurs d’aparadors de Nadal Solsona 2022

Objecte i temàtica. L’objectiu del concurs és que Nadal sigui una festa als carrers i als establiments de Solsona i que els propis establiments contribueixin a dinamitzar els eixos comercials. La temàtica dels aparadors se centrarà en les festes nadalenques.

Jurat. El jurat enguany serà unipersonal i estarà format pel tècnic aparadorista Pep Navarro, especialitzat en la petita i mitjana empresa en disseny d’aparadors, assessoria comercial, disseny d’estands, creació d’espais i organització d’esdeveniments. El jurat passarà a valorar els aparadors entre els dies 3  i 17 de desembre de 2022

Un cop finalitzada la campanya de Nadal, entre el 9 i el 12 de gener, el Pep Navarro passarà per tots els comerços i establiments inscrits al concurs per valorar l’aparador i fer un assessorament individualitzat per treure el màxim rendiment de l’aparador. No cal que els comerços tinguin l’aparador de Nadal muntat fins al 12 de gener, ja que la persona del jurat farà fotos de cada un dels aparadors participants al concurs.

Premis. Els 3 primers classificats rebran un distintiu que podran posar a l’aparador i s’atorgarà un premi de 300€ al primer classificat, un premi de 200€ al segon i un premi de 150€ al tercer per gastar al comerç local. Entre els participants que no estiguin entre els 3 primers classificats es sortejaran 15 premis de 25 euros per comprar al comerç local.

Es valora l’impacte visual, originalitat i coherència entre l’aparador i la botiga.

Inscripcions fins al 30 de novembre (inclòs) a https://forms.gle/Z2LnjUKwaeimBn6P8 

Producte d’Aquí

Producte d'Aquí

Dinamització i promoció de la producció agroalimentària local, la restauració i el territori a partir de diferents accions amb participació d’entitats públiques i privades.

El Paisatge d’Aquí: fotografies dels nostres productors/ores.
Les Càpsules d’Aquí: vídeos de petit format on cada productor/a ens explica de primera mà el seu projecte.
Bell Mig: vídeos on cada territori del projecte – Solsona, Cardona, Sud del Solsonès i Vall de Lord – posa en valor, a partir del producte agroalimentari, la cultura, el territori i les persones.
La Cuineta d’Aquí: una cuina amb moviment 🡆

Veure el web de Producte d’Aquí: https://www.productedaqui.cat/

Campanya de la Xarxa de Barris Antics a Solsona i Cardona

Campanya de suport al petit comerç i de promoció territorial que la “Xarxa de barris antics amb projectes” promou cada juny i a la qual Solsona i Cardona participen.

Els quatre objectius de la campanya són dinamitzar el comerç de proximitat, promoure turísticament els territoris organitzadors, premiar als compradors i agrair la participació dels comerciants.

Qui compra en els establiments adherits, omplint una butlleta, entra al sorteig d’experiències en la trentena de municipis organitzadors.També se sorteja una experiència entre els establiments participants de cada municipi.

Les butlletes es poden omplir fins al 30 de juny a qualsevol de les botigues adherides a la campanya tant de Solsona com de Cardona. El sorteigs seran entre l’1 i el 15 de juliol. Si heu estat afortunats us trucarem per entregar-vos el vostre premis. 

Més informació: https://xarxabarris.cat/