cartell petit logo forumEn aquest apartat podeu trobar els diferents materials que el Fòrum i entre tots/es anirem generant


 

Ja tenim disponibles els documents de la sessió del fòrum amb l’Arcadi Oliveres!

El passat 30 de març vam celebrar la primera sessió del 1er fòrum del talent (si voleu veure la notícia de la sessió: notícia sessió del fòrum amb Arcadi Oliveres )

Si vas venir i vols conèixer les reflexions i desitjos per al territori que van formular els participants, pots consultar el document que els recull aquí: Reflexions i desitjos pel territori dels assistents

Hem fet un resum de la sessió del fòrum del talent que va tenir com a ponent l’Arcadi Oliveres.  Si te la vas perdre, aquí pots consultar el document de resum: Resum de la sessió del Fòrum del Talent amb l’Arcadi Oliveres


Ja tenim disponibles els documents de la sessió del fòrum amb Maria Boqué!

El 27 d’abril la Maria Carme Boqué va ser la ponent de la segona sessió del fòrum del talent .

Les reflexions i desitjos per al territori que van formular els participants després de la ponència es poden consultar en aquest enllaç:  “reflexions i desitjos dels participants”

Hem fet també un resum de la sessió.  Si te la vas perdre, aquí pots consultar el document de resum:    “resum sessió Maria Carme Boqué”    I la presentació de power point que va recolzar la xerrada:  “power point de suport de la xerrada”


Ja tenim disponibles els documents de la sessió del fòrum amb Ramon Pascual!

El 18 de maig vam compartir un vespre molt interessant amb en Ramon Pascual, coordinador de Coop 57.

Us n’avancem el power point de la xerrada “power point de suport a la presentació de Ramon Pascual”

També us hem preparat un resum/conclusions de la sessió que la podeu descarregar en un sól clic.


Ja tenim disponibles els documents de la sessió del fòrum amb Joan Antoni Melé!

ja tenim disponibles els materials de la 4a sessió del Fòrum del Talent Solsona i Cardona que va tenir lloc el proppassat 1 de Juny a Solsona amb Joan Antoni Melé, escriptor i formador sobre l’empresa amb valors.

Així doncs, us adjuntem les reflexions i desitjos pel territori que van formular els participants després de la ponència. Així mateix, per si te la vas perdre, també us adjuntem el document de conclusions.

Conclusions de la ponència.

Reflexions i desitjos ponència Joan Antoni Melé


Ja tenim disponibles els documents de la sessió del fòrum amb Jordi Pigem!

Ja tenim disponibles els materials de la 5a sessió del Fòrum del Talent Solsona i Cardona que va tenir lloc el passat 6 de Juliol a Cardona amb Jordi Pigem, Doctor en Filosofia, escriptor i col·laborador en diversos mitjans de comunicació.

Així doncs, us adjuntem les reflexions i desitjos pel territori que van formular els participants després de la ponència. Així mateix, per si te la vas perdre, també us adjuntem el document de conclusions.

Conclusions de la ponència

Reflexions i desitjos ponència Jordi Pigem


Ja tenim disponibles els documents de la sessió del fòrum amb Joan Subirats!

Ja tenim disponible el document de conclusions de la darrera ponència del Fòrum del Talent Solsona i Cardona que va tenir lloc el passat dimecres, 21 de setembre, a Solsona amb Joan Subirats, Dr. en Ciències Econòmiques i Catedràtic de Ciència Política.

Així doncs, us adjuntem el document de conclusions que també conté les reflexions i desitjos pel territori que van formular els participants després de la ponència.

Conclusions de la ponència


Ja tenim disponibles els documents de la sessió del fòrum projecte Pam a Pam i taula rodona d’experiències del territori!

Ja tenim disponible el document de conclusions (adjunt) de la darrera sessió del Fòrum del Talent que va tenir lloc el proppassat dimecres 26 d’Octubre a Cardona.

Conclusions de la presentació i de la taula rodona