El dimecres 15 de novembre a les 20:30 h, al Saló de les Homilies d’Organyà de Solsona (Biblioteca Carles Morató) us tenim enllestit un nou espai de debat del Fòrum del Talent de Solsona i Cardona, “La proposta de la reforma horària”, a càrrec del sr. Fabian Mohedano i Morales.

En Fabian Mohedano és treballòleg, emprenedor social i consultor especialitzat en l’impuls de plans de formació i creixement estratègic d’organitzacions, i també en usos del temps. És promotor de la Iniciativa per a la Reforma Horària, entitat que pretén impulsar una transformació positiva en la nostra societat a través d’un cavi d’horaris.

Inscripcions: forum@adlsolcar.cat o als telèfons 973 48 10 09 / 93 869 22 87

Inscripcions on-line: feu clic aquí per realitzar la vostre inscripció


Hem reprès el Forum del Talent,   hem començat amb tres sessions consecutives que han consistit en una exposició per part d’un expert i debat posterior que hem fet a La Premsa (Cardona)

A la primera sessió el ponent ha estat en Santi López, assessor en Desenvolupament Local i Psicologia de les organitzacions que ha parlat de pactes de territori i ha ubicat l’experiència SOLCAR en el context de Catalunya.

En acabar la sessió, en Natxo Tarrés ens ha acompanyat una estona i ens ha cantats cançons que portaven a reflexions sobre els valors essencials de les persones i els territoris.

 

 

 

 

 

 

 

A la segona sessió l’Eduard Jiménez, especialista en Desenvolupament Social ens ha parlat d’estratègies territorials.

 

 

 

 

A la tercera sessió, matinal al dissabte, en Paco Ramos, de Barcelona activa, ens ha ajudat a reflexionar sobre polítiques d’ocupació i com dinamitzar-la.

 

 

 

 

 

Els participants han estat regidors, empresaris i tècnics de Solsona i Cardona.

Debatre sobre desenvolupament local és important, només si es sap on es va es poden aprofitar els vents que ens hi porten

Moltes gràcies a tots pels rics debats i reflexions.  Ha estat un plaer!