Propers cursos:

Octubre’18:
 • Curs ‘Com reduir costos’: dissabtes 20 i 27/10/18 a Solsona

Curs de 8 hores de duració adreçat a autònoms i persones emprenedores que iniciïn en breu l’activitat.

 • Dissabtes 20 i 27/10/18 a Solsona de 9.30h a 13.30h a la delegació de la Cambra de Comerç de Solsona (Av. Països Catalans, 7 baixos).

Durant el curs es faran casos pràctics i es coneixeran estratègies de reducció de costos per ampliar el marge i l’activitat. També, per ampliar la quota de mercat, els clients i volum de comanda; aspectes relacionats amb la negociació amb proveïdors, la política de costos i el pla de productivitat, entre altres.

A càrrec d’Albert Biols, de la Gestoria Biols (Solsona). Aquest curs l’organitza la Cambra de Comerç de Lleida en col·laboració de la Delegació de Solsona de la Cambra de Comerç amb la iniciativa del “Club de l’Autònom”.

Curs 100% subvencionat pel Consorci per a la Formació de Catalunya.

Inscripcions al formulari curs Com reduir costos o a través del web www.cambralleida.orgi i aportar la següent documentació escanejada:

 • la Sol·licitud de participació Com Reduir Costos omplert i signat (us el farem arribar per email un cop us inscrits). L’original ja el portareu el mateix dia de la formació;
 • fotocopia del DNI;
 • fotocopia de la capçalera de la nòmina, o del rebut d’autònoms o del document Dardo (en cas d’estar a l’atur).
Novembre’18:
 • Curs ‘Com gestionar els impostos’: dissabtes 10 i 17/11/18 a Solsona

Curs de 8 hores de duració adreçat a autònoms i persones emprenedores que iniciïn en breu l’activitat.

 • Dissabtes 10 i 17/11/18 a Solsona de 9.30h a 13.30h a la delegació de la Cambra de Comerç de Solsona (Av. Països Catalans, 7 baixos).

Durant el curs es faran casos pràctics i es coneixeran conceptes relacionats amb les obligacions fiscals per l’inici de l’activitat, la facturació, IVA i IRPF, entre altres.

A càrrec d’Albert Biols, de la Gestoria Biols (Solsona). Aquest curs l’organitza la Cambra de Comerç de Lleida en col·laboració de la Delegació de Solsona de la Cambra de Comerç amb la iniciativa del “Club de l’Autònom”.

Curs 100% subvencionat pel Consorci per a la Formació de Catalunya.

Inscripcions al formulari Sol·licitud de participació Com gestionar els Impostos o a través del web www.cambralleida.orgi i aportar la següent documentació escanejada:

 • la Sol.licitud de participació Com gestionar impostos omplert i signat (us el farem arribar per email un cop us inscrits). L’original ja el portareu el mateix dia de la formació;
 • fotocopia del DNI;
 • fotocopia de la capçalera de la nòmina, o del rebut d’autònoms o del document Dardo (en cas d’estar a l’atur).

Cursos anteriors:

Juny’18:

Taller pràctic i participatiu de dues hores, adreçat a autònoms i persones emprenedores que comencin en breu la seva activitat a Solsona, Cardona i resta de municipis del Solsonès. A escollir un dels dos dies:

– Dimarts 19/06/18 a Solsona: de 9 a 11h al Saló Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató.

– Dimecres 20/06/18 a Cardona: de 15h a 17h a la Sala polivalent del Centre cívic de Cardona. CANCEL.LAT !!

A càrrec de Marc Fernàndez (Innio SL).

Aforament limitat a 10-12 persones per taller. Els tallers es realitzaran amb un mínim de 8 persones inscrites.

Per inscriure’s cal enviar aquest formulari d’inscripció

 • Curs ‘Iniciació al màrqueting digital’: dissabte 30/06/18, de 9h a 14h a Solsona

Curs de 5 hores de duració per introduir els conceptes bàsics de màrqueting digital.

Adreçat a autònoms i persones emprenedores. També poden participar persones treballadores i aturades.

 • Dissabte 30/06/18 a Solsona: de 9h a 14h a la delegació de la Cambra de Comerç de Solsona (Av. Països Catalans, 7 baixos).

Es tractaran conceptes de com treballar i aprofitar l’eina Google analytics, com elaborar un pla de màrqueting digital, es coneixeran diferents estratègies web que es poden aplicar i temes de promoció i publicitat a internet.

A càrrec de Raul Lucena. Aquest curs l’organitza la Cambra de Comerç de Lleida en col·laboració de la Delegació de Solsona de la Cambra de Comerç amb la iniciativa del “Club de l’Autònom”.

Curs 100% subvencionat pel Consorci per a la Formació de Catalunya.

Per inscriure’s, cal enviar un email a laura.ibanyez@adlsolcar.cat , o a través del web www.cambralleida.org aportant la següent documentació escanejada: