Novetats:

 

Vols donar-te a conèixer a empreses i a particulars ?
Vols fer projectes amb altres autònoms i empreses ?
Vols que les empreses et trobin més fàcilment ?
Si la resposta és SÍ, participa a les activitats del CLUB DE L’AUTÒNOM !!

Per iniciativa d’alguns/es autònoms i de les associacions empresarials de Cardona i del Solsonès sorgeix la inquietud de conèixer-nos, crear nous projectes i fer-nos conèixer a les empreses i a la ciutadania.

Aquesta iniciativa arrenca aquest 2018 i pretén ser un lloc de trobada entre professionals autònoms del territori SOLCAR, amb la finalitat d’oferir serveis que responguin als nostres interessos i necessitats. 

Per desenvolupar els serveis i les activitats es compta amb la col·laboració del Solsona Co i de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona i, ben aviat, d’altres entitats i institucions del territori que també fomenten l’activitat empresarial.

A qui s’adreça:

  • Autònom (empresari individual), no econòmicament dependent – TRADE-
  • Autònom en una societat civil (no mercantil)
  • Autònom en una comunitat de béns
  • Els i les autònoms (figura d’administrador o soci/a) en una societat limitada (SL) o en qualsevol altre forma jurídica, us heu d’adreçar al Catàleg de Serveis general d’Empresa 

Comencem:

    • Sessions de NETWORKING (generals i específics per sectors d’activitat). El passat 31 de gener es va celebrar el primer networking general a Solsona (consulta la informació a l’apartat del networking)

 

  • Participa en el DIRECTORI D’AUTÒNOMS, per saber QUI SOM i QUÈ FEM.
    El Directori serà una eina a mena de cercador que estarà disponible en diferents webs relacionades amb l’activitat econòmica. Per participar només has de respondre aquest qüestionari

 

  • Fes-nos arribar els teus INTERESSOS i NECESSITATS per prioritzar les activitats a fer des del Club de l’Autònom. Només has de respondre aquest qüestionari

 

 

Si vols rebre més informació contacta amb nosaltres a través de l’Agència SOLCAR o a través de les associacions d’empresaris de Cardona i per al Solsonès:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *