Origen

Solsona i Cardona, tot i tractar-se de municipis diferents en comarques diferents i en províncies diferents, presenten molts punts en comú, necessitats similars, problemàtiques compartides…

Al 2014 els Ajuntaments de Solsona i Cardona i les associacions d’empresaris del Solsonès i Cardona, conscients d’aquest fet, decideixen unir-se per treballar plegats i creen el Pacte del Territori, al qual més endavant s’afegirà el Consell Comarcal del Solsonès. L’aposta per al treball conjunt conduirà a crear estratègies més potents i a aconseguir millors resultats per al nostre territori i la nostra gent.

Però qui desenvoluparà aquestes estratègies?

La resposta a aquesta pregunta ens porta al naixement de l’Agència, que comença a operar l’any 2015 per encarregar-se de dur a terme les accions estratègiques plantejades pel Pacte del Territori.


L’Agència

Ens definim com “una aposta del territori per millorar la qualitat de vida a través de l’ocupació posant en joc de manera coordinada tant les voluntats polítiques i del teixit associatiu empresarial com els esforços tècnics i econòmics”.

Som un equip tècnic especialitzat en diferents àmbits que treballem per millorar el territori (Solsona, Solsonès i Cardona) i aconseguir que les persones que hi viuen gaudeixin de la més alta qualitat de vida possible.

Treballem en diferents àrees:

  • Ocupació i formació
  • Empreses i autònoms
  • Agroalimentació
  • Comerç
  • Turisme
  • Territori

En aquest web trobaràs tot el que t’oferim: orientació en la recerca de feina, cursos de formació, assessorament empresarial, campanyes de dinamització comercial, fires i activitats, dades estadístiques del territori, guia d’acollida per a nouvinguts… I si no trobes el que busques, el nostre equip t’atendrà i et guiarà!