L’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona i l’Ajuntament de Cardona obra la convocatòria per a conceidr suvencions encarades a fomentar la implantació de noves activitats econòmiques a Cardona i la Coromina, amb la voluntat de continuar incentivant i donant facilitats a aquelles persones que vulguin ubicar el seu negoci en aquestes àrees del municipi. A més, també existeix una línia d’ajuts per a la millora de la innovació i la competitivitat d’establiments comercials i de serveis ja existents.

Les subvencions concedides a l’empara d’aquesta convocatòria, s’hauran de destinar a finançar projectes/activitats desenvolupats/des entre l’1 d’octubre de 2021 i el 30 de setembre de 2022.

Termini de presentació de sol·licituds del 20 al 30 de setembre.

A través d’aquest enllaç trobareu les bases reguladores, la convocatòria i la documentació necessària, així com la drecera per sol·licitar la subvenció: https://www.adlsolcar.cat/punt-empresa/ajuts-subvencions/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *