La convocatòria és per al dimarts 4 a l’ajuntament de Solsona i dimecres 5 al Centre Cívic de Cardona

Conscients que la contractació pública és una bona oportunitat per a les empreses, el Punt Empresa de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona organitza un seminari informatiu la setmana vinent. L’objectiu de la sessió, que es durà a terme a Solsona i a Cardona, és  exposar de manera pràctica la importància de la inscripció en el registre electrònic d’empreses licitadores i explicar la documentació que cal aportar-hi, com dominar el portal de contractació pública, entendre el significat de la documentació adjuntada, així com dominar el procés de licitació i execució d’obra pública. Entre d’altres, es donarà a conèixer els drets i deures que tenen les empreses davant d’una licitació pública.

El seminari, dirigit a tot tipus d’empreses proveïdores de productes i serveis susceptibles de contractar-se per part de l’Administració pública, es durà a terme en dues sessions de tres hores a escollir segons preferència horària. La primera serà a en format de matí, el dimarts 4 d’octubre de 10 a 13 h, a la sala cultural de l’ajuntament de Solsona, i la segona, en format de tarda, el dimecres 5 de 15.30 a 18.30 h al Centre Cívic de Cardona. Aquesta activitat requereix inscripció prèvia en línia a través de l’enllaç http://bit.ly/seminaristardor2022 fins al dia abans.