El curs vol facilitar la inserció laboral de treballadors demandants d’ocupació i inscrits al Servei Connectem amb experiència com a operaris de la construcció, residents a Solsona.

Es tracta del Curs de PRL de 20 hores, obligatori per a totes els operari/àries de la construcció. Es realitzarà de manera presencia del 18 al 21 d’octubre del 2022 de 08.30 a 13.30 h. El curs l’imparteix la Fundación Laboral de la Construcción a la sala cultural de l’Ajuntament de Solsona.

Els requsits per participar son la residència al municipi de Solsona, preferentment del nucli antic; estar inscrit/a al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a Demandant d’Ocupació i al Servei Connectem. També es valorarà l’experiència laboral en els sector de la construcció.

Amb aquesta formació l’alumne obtindrà els coneixements bàsics necessaris per identificar els riscos derivats de l’ofici de “Paleteria”. D’aquesta manera, el treballador adquireix bones pràctiques preventives que pot aplicar a la seva activitat en el seu entorn de treball i podrà contribuir al control dels esmentats riscos.

Els participants obtindran un diploma acreditatiu, amb el qual millorar la seva ocupabilitat i facilitar la inserció laboral en el sector de la construcció. Aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte de Treball als barris i està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *