S’ha renovat la imatge i s’ha millorat el sistema de recerca.

Amb l’objectiu de millorar el sistema de recerca del directori i alhora fer-lo més intuïtiu, l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona ha renovat el directori digital d’empreses del Solsonès i Cardona.

El directori, a través del web https://empresessolcar.cat/, classifica la recerca per diversos sectors com són el sector comerç, sector serveis, sector primari, construcció i indústria, en un menú gràfic i interactiu.

El directori d’empreses Solcar neix de la demanda de les empreses del territori, per donar a conèixer els productes i serveis clau que ofereixen, amb l’objectiu de fer-se treballar entre elles, de trobar empreses amb qui col·laborar puntualment i de millorar la visibilitat de les mateixes.

Actualment hi apareixen 250 empreses , i es va començar per empreses que ofereixen productes o serveis que puguin ser d’interès per a altres empreses.  

L’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona està formada per l’Ajuntament de Solsona, l’Ajuntament de Cardona i el Consell Comarcal del Solsonès com a part pública i les dues associacions d’empresaris del Solsonès i de Cardona com a part privada, amb l’objectiu de prestar serveis i desenvolupar polítiques de desenvolupament local a la comarca del Solsonès i a Cardona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *