Les càpsules formatives estan organitzades per Sinèrgika, la comunitat de coworkers i emprenedors impulsada pels ajuntaments de Cardona, Prats de Lluçanès i Mediona per tal de crear vincles entre els tres espais de coworking de les respectives poblacions. Sinèrgika es presenta com un espai per fer networking i compartir inquietuds amb altres professionals del territori. Les sessions van dirigides a emprenedors, autònoms i a projectes empresarials que tinguin la voluntat de connectar-se amb gent del Solsonès, Cardona i els altres territoris participants.

La primera sessió serà el 8 de juny i porta per nom “Eines digitals per fer-nos la vida més fàcil”, té com a objectiu aportar un seguit d’apps i webs que facilitin el dia a dia emprenedor. El segon taller “Treu el màxim profit d’Instagram” serà el 15 de juny i s’oferirà un seguit d’eines i estratègies per treu més profit a aquesta xarxa social. Finalment, l’últim taller anomenat “Creativity for you” es realitzarà el 22 de juny i serà un taller dinàmic on es proposaran eines de creativitat per tal que els participants desenvolupin noves mirades per tal de fer front als possibles reptes sorgits dels seus projectes.

La sèrie de sessions es realitzaran els tres dimecres consecutius  al coworking La Nova de Cardona (Carrer Major, 35, 1, Cardona) de 15 a 17 h de la tarda.

Les sessions són gratuïtes però cal inscriure’s prèviament al següent enllaç https://bit.ly/lanovajuny2022.

Aquesta acció s’emmarca dins la prova pilot que coordina l’Ajuntament de Cardona conjuntament amb l’Ajuntament de Prats de Lluçanès i l’Ajuntament de Mediona i que té per a objectiu l’activació i consolidació del treball col·laboratiu a la Catalunya Central. Les sessions s’emmarquen dins del programa Territoris Innovadors subvencionat per la Diputació de Barcelona, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i el Departament d’Empresa i Treball.