Durant 12 dies els 120 establiments adherits reparteixen un total d’11.676 butlletes per rascar

L’edició d’enguany de la campanya solsonina “Compra, tasta i guanya” s’ha tancat amb 1.770 premis, majoritàriament tastos, repartits entre la població que ha consumit al comerç local i a les parades del mercat. En total, els 120 establiments adherits a la iniciativa han repartit 11.676 butlletes per rascar entre el 25 d’abril i el 6 de maig.

S’han consumit 1.400 tastos a través de la Cuineta d’Aquí, instal·lada a la plaça del Camp els dies de mercat i gestionada per Amisol, i s’han lliurat 302 bosses de roba, sis cistelles per fer la compra, cinc carrets i 60 dinars. Des de l’Agència de Desenvolupament Local, impulsora d’aquesta acció de promoció del comerç local i el mercat, es fa un bon balanç de la iniciativa, ja que “s’han assolit els objectius de promoció i d’increment de l’afluència de persones els divendres en l’horari comercial” mitjançant una campanya senzilla per a tothom. També s’ha copsat la necessitat d’explicar, en properes edicions, que hi ha un límit de tastos per persona.

La campanya “Compra, tasta i guanya” és una de les actuacions enguany incloses en el projecte d’impuls del pla de millora de les àrees comercials i del mercat de Solsona, subvencionat amb fons europeus Next Generation pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.

Al juny, “Compra i descobreix Catalunya”

D’altra banda, al juny, com és habitual de cada any, Solsona s’afegirà a la campanya conjunta de dinamització comercial i territorial de la Xarxa de barris antics amb projectes “Compra i descobreix Catalunya”, amb la participació d’una trentena de municipis. Els propers dies el tècnic municipal de dinamització comercial n’informarà els establiments per aconseguir la màxima adhesió.