Els seminaris, que es desenvoluparan en línia, són gratuïts i cal inscriure-s’hi prèviament

L’Agència proposa dos nous seminaris que es realitzaran al juny adreçat a empreses, autònoms i comerciants.

El primer seminari tindrà lloc el 7 i 9 de juny, de tres a dos quarts de cinc de la tarda, es titula “Com fer millors stories d’Instagram pel teu negoci”, i serà impartit per la Glòria Cervelló, experta en màrqueting digital, xarxes socials i Instagram Strategist propietària de Sweet Social Media. L’objectiu d’aquest seminari és oferir recursos sobre com utilitzar els stories d’Instagram com una eina per les botigues. La primera sessió inclourà una part teòrica i una segona part on es posarà en pràctica conjuntament el contingut après, s’explicaran les diferents funcions, filtres i GIF. La segona sessió estarà dedicada a resoldre en directe els dubtes que hagin sorgit durant la primera sessió.

A finals del mes de juny, el 21 de juny, de tres a dos quarts de cinc de la tarda de forma telemàtica, es farà el seminari “Reducció de residus per comerços alimentaris”, a càrrec de Cristina Torres i Montse Rodríguez, membres de Sàmara Natura, una cooperativa d’educació ambiental i experiències a la natura al Solsonès.  La sessió té com a objectiu fomentar la reducció de residus al petit comerç i explicar la certificació de “comerç verd” com una eina per contribuir a la sostenibilitat i per diferenciar-se dels grans comerços, els comerços com agents de canvi dins dels pobles i explicaran bones pràctiques i propostes per reduir residus en els establiments d’alimentació

Aquest seminari comptarà amb una segona sessió pràctica, la data es consensuarà amb cada comerç participant. El propòsit d’aquesta sessió pràctica és veure com aplicar a la realitat de cada comerç el contingut de la sessió teòrica. Per tant, es buscarà conèixer quins són els residus, preveure els que es generen i oferir solucions.

La participació en els seminaris en línia és gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament a l’enllaç següent: https://bit.ly/seminarisjuny. Les persones inscrites rebran l’enllaç d’accés a la plataforma Zoom el dia abans que es realitzi el seminari.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, el fons europeu Next Generation, la Diputació de Barcelona, el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme i el Departament d’Empresa i Treball.