Les sessions són gratuïtes, però cal inscripció prèvia.

L’última setmana de maig s’organitza “Fes un pas endavant amb la digitalització“, dues sessions informatives, una a Solsona i una a Cardona, adreçades a totes les empreses del territori, tant petites com grans, de tots els sectors productius.

En aquestes sessions s’exposaran els beneficis que poden aportar les solucions digitals que subvenciona el programa del Kit Digital. En les sessions hi participaran els mateixos agents digitalitzadors del territori que explicaran els beneficis que poden aportar cada una de les solucions digitals a les respectives empreses.

Les sessions es dirigeixen tant a les empreses que ja han demanat el bo digital del programa Kit Digital, en la convocatòria de 10 a 49 persones treballadores, com a les empreses que tinguin pensat demanar-ho a les properes convocatòries dirigides a empreses de fins a nou persones treballadores.

A Solsona la sessió es durà a terme el 24 de maig de les tres a dos quarts de cinc de la tarda a l’Auditori de la Sala Polivalent de Solsona. La sessió a Cardona serà el 25 de maig, a la mateixa hora de les tres a dos quarts de cinc de la tarda al Centre Cívic – Casal de Joves.

Les sessions són gratuïtes, però cal inscriure-s’hi prèviament al següent enllaç: https://bit.ly/fesunpasendavant.