El passat 19 de maig , un grup de 9 participants i les tècniques d’ocupació del Servei Connectem de Cardona i Solsona, van visitar l’empresa Motocard de Solsona.

Motocard és una empresa líder en la distribució d’equipament de moto a l’àmbit europeu. Actualment, tenen 15 centres a l’estat espanyol i 2 a Portugal a més a més de la botiga online, aquest any celebra el seu 40 aniversari.

La visita va tenir dues parts diferenciades, en un primer moment la responsable de RRHH va explicar breument la història de l’empresa. Tot seguit va informar dels diversos perfils professionals que treballen a la secció d’oficines i de magatzem, quins són els requisits que demanen (pel que fa a formació, experiència i competències…). Finalment va explicar com fan els processos de selecció i què és el que més valoren de les persones candidates.

Tot seguit, el responsable de magatzem va fer una visita molt exhaustiva per aquesta secció de l’empresa, explicant amb detall la manera com estan distribuïts els magatzems, els processos i els torns de treball, etc.

Ha estat una experiència molt interessant, agraïm l’acollida i les explicacions de la Pilar, el Pere i el Xavier.

“Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris”