El curs vol facilitar la inserció laboral de ciutadans demandants d’ocupació i inscrits al Servei Connectem.

Es tracta d’una formació de 40 hores presencials que es realitzarà del 21 de març a l’1 d’abril del 2022 a Solsona. El curs s’organitza en 7 matins de formació teòrica i 3 matins de pràctica en la neteja de vidres en alçada i neteja i poliment de terres amb maquinària a la Sala Polivalent i l’imparteix el Centro de Investigación y Asesoramiento para la Limpieza (ITEL), de Sant Fruitós de Bages. Té per objectiu millorar les competències professionals dels participants per tal de facilitar la inserció laboral de les persones inscrites al Servei Connectem

El Servei Connectem està contactant amb algunes empreses de neteja del territori, per tal de poder oferir al alumnes que ho desitgin l’oportunitat de fer pràctiques un cop finalitzat el curs.

Amb aquesta formació l’alumnat, que es troba en situació d’atur, obtindrà un diploma acreditatiu, amb el qual millorar la seva ocupabilitat i facilitar la inserció laboral. Aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte de Treball als barris i està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Per a més informació i inscripcions

serveiconnectem@adlsolcar.cat – 973481009

“Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris”