Els seminaris, que es desenvoluparan en línia, són gratuïts i cal inscriure-s’hi prèviament

L’Agència obre l’any amb l’oferta de dos seminaris en línia que es realitzaran durant els mesos de febrer i març adreçats a persones en actiu i persones emprenedores de tots els sectors econòmics.

El primer seminari que tindrà lloc a finals de la setmana vinent, el dijous 24 de febrer, de dos quarts de deu a dos quarts d’una del migdia, es titula ‘Estocatge i organització logística, i serà impartit per Oriol Pastor, consultor, formador i director del Postgrau de Direcció d’Operacions a la UPC. En aquest seminari es treballaran continguts en el marc de la logística, entre ells, la cadena de subministrament, logística, operacions i magatzems, les decisions que s’han de prendre i quines palanques de millora del servei i competitivitat fer servir. També abordarà la problemàtica de l’estocatge des de la perspectiva de la disponibilitat vs el problema de tresoreria.

El dimarts 22 de març, de tres a cinc de la tarda, Virginio Gallardo, expert en transformació organitzativa des de la perspectiva de Recursos Humans, impartirà el seminari “Reskilling: habilitats front a la indústria 4.0.” Aquest seminari té l’objectiu d’explicar a les empreses com fer una política de talent que permeti planificar les habilitats dels seus col.laboradors per aconseguir que la transformació digital de la seva organització sigui exitosa.

La participació als seminaris en línia és gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament en aquest enllaç: https://bit.ly/seminaris1T2022.

Les persones inscrites rebran l’enllaç d’accés a la plataforma Zoom el mateix dia que es realitzi el seminari.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, la Diputació de Barcelona i el Departament d’Empresa i Treball.