El taller es va celebrar el passat divendres 10 de desembre i van participar un total de 13 persones del Servei Connectem.

Tenia com a objectiu capacitar als demandants d’ocupació per a la presa de decisions cap a la ocupació, tenint en compte la situació de la persona en relació al mercat laboral.

El formador va facilitar eines i recursos per afrontar amb garanties d’èxit un procés de selecció. Els participants van poder conèixer com es realitza la selecció de personal des del punt de vista dels seleccionadors, com es valoren els currículums, quins són els elements clau i com s’avaluen les competències.

També van poder conèixer què hi ha darrera de moltes de les preguntes obertes que es realitzen a l’entrevista de feina o què es valora a les dinàmiques grupals.

El taller el va impartir en Carlos Bella, expert en desenvolupament personal i professional, amb una gran experiència com a formador.

La valoració dels participants va ser molt positiva, tant per les dinàmiques proposades pel formador com pels continguts del taller.