L’Agència tanca l’any amb l’oferta de dos seminaris per al mes de novembre adreçats a empreses i persones emprenedores de tots els sectors econòmics.

Els dos seminaris són gratuïts i cal inscriure-s’hi prèviament.

Per tancar l’oferta de seminaris organitzats al llarg d’aquest any es presenta una nova proposta que consta de dos seminaris en línia.

Aquest dijous 4 de novembre, de tres a dos quarts de quatre de la tarda, Oriol Montanyà, cap del Departament d’operacions, tecnologia i ciència de la UPF Barcelona School of Management, impartirà el seminari “El col·lapse logístic mundial. Un problema que està afectant a tots els sectors d’activitat econòmica”. En aquest seminari s’hi presentaran les causes que han portat fins aquí, els efectes a curt i mig termini tant al sector industrial com en el comerç al detall i les solucions que estan implementant empreses i administracions per a minimitzar-ne els efectes.

Per últim, el dilluns 22 de novembre, de dos quarts de deu a dos quarts d’una del migdia, tindrà lloc el seminari que es titula “Optimització de les compres a través de la gestió de l’aprovisionament de materials” i serà impartit per Oriol Pastor, consultor, formador i director del Postgrau de Direcció d’Operacions a la UPC. En aquest seminari s’hi treballaran els continguts de control de l’aprovisionament i gestió d’estocs, càlcul de lots de compra i es reflexionarà sobre l’impacte de l’optimització de les compres i els aprovisionaments al servei a la tresoreria.

La participació als seminaris és gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament en aquest enllaç http://bit.ly/seminaris_novembre. Les persones que s’hi inscriguin rebran l’enllaç d’accés a la plataforma Zoom el mateix dia que es realitzi l’activitat.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i la Diputació de Barcelona.