Les tres activitats són gratuïtes i cal inscriure-s’hi prèviament

Per donar continuïtat a l’oferta de seminaris adreçats a persones en actiu i persones emprenedores de tots els sectors econòmics es presenta una nova proposta que consta d’un seminari en línia, un taller pràctic presencial i per últim un taller de networking en línia.

El seminari en línia s’inicia avui 1 de juny ifinalitzael pròxim dimarts 8 de juny, de tres a dos quarts de cinc de la tarda, es titula ‘Com augmentar la visibilitat i l’engagement del meu negoci a Instagram’ i serà impartit per Glòria Cervelló, consultora de Sweet Social Media a @melodijoadela i formadora de xarxes socials, en col·laboració amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona. En aquest seminari es treballaran continguts per saber com optimitzar la biografia del perfil a Instagram per guanyar visibilitat i quines tasques dur a terme per tal d’augmentar el nostre engagement.

El dissabte 5 de juny, de dos quarts de deu a dos quarts d’una del migdia, Maria Batet, experta en emprenedoria i creativitat, impartirà un taller pràctic ‘Projectes de futur, treballem amb les idees’ a l’Espai Coworking La Nova de Cardona (C/Major núm. 35), en col·laboració amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona. En aquest taller, les persones participants tindran l’oportunitat d’aprendre a treballar les seves idees de negoci, a dibuixar-les i sobretot, a com fer-les grans.

Per últim, el dijous 17 de juny, de dos quarts de tres a dos quarts de cinc de la tarda, Rosaura Alastruey, experta en networking professional, impartirà un taller en línia ‘“Fem networking: treballem reptes per a fer créixer el teu negoci’. Aquesta trobada virtual va adreçada a totes aquelles persones emprenedores i empreses que volen fer créixer la seva xarxa de contactes i iniciar nous projectes de col·laboració amb altres empreses del territori. Aquesta actuació està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals

La participació als seminaris i tallers en línia és gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament en aquesta enllaç  http://bit.ly/seminaris_juny

En el cas de les activitats en format en línia, les persones que s’hi inscriguin rebran l’enllaç d’accés a la plataforma Zoom el mateix dia que es realitzi l’activitat.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.