L’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona obre el procés d’inscripció a la formació “Servei de sala amb cap i cor”

El proper mes de juliol l’AdlSolCar portarà a terme una acció formativa relacionada amb el sector de l’hostaleria i la restauració. Es tracta del curs “Servei de sala amb cap i cor”

L’objectiu d’aquesta formació és, d’una banda, donar uns coneixements i habilitats a persones que volen treballar com a cambrer/es de sala o que ja estan ocupant aquest lloc de treball, per tal de millorar les seves oportunitats professionals i contribuir a la consolidació del seu lloc de treball. D’altra banda, també es vol afavorir que les empreses del sector trobin persones qualificades per contractar, donant resposta al desajust entre l’oferta i la demanda de professionals de sala al mercat de treball.

Al llarg d’aquest curs es treballaran coneixements tècnics de la professió així com també competències transversals necessàries per donar resposta a situacions laborals diverses, com l’actitud en l’atenció al client, el lideratge, la correcció i el llenguatge postural, la gestió de l’estrès i les emocions i les relacions internes amb l’equip de treball.

El curs tindrà una durada de 30 hores, i es durà a terme entre  l’1 i el 9 de juliol en horari de matí al Centre Cívic de Cardona.

Per inscriure’s cal estar inscrit/a com a demandant d’ocupació al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, ja sigui en situació d’atur o per a la millora de feina.

Les sessions seran principalment pràctiques, des d’on es treballaran els aspectes més teòrics. També es realitzaran visites a productors per tal de conèixer el producte local. A més a més, els alumnes que ho desitgin, al finalitzar la formació, podran realitzar pràctiques no laborals en restaurants del territori mitjançant un conveni.

Les inscripcions al curs es poden realitzar a través del següent enllaç: https://forms.gle/c6bbEL65wrjT8Uyz6

Per més informació podeu contactar amb el Servei Connectem al 938692287 (Cardona) o al 973481009 (Solsona).

Aquesta formació s’emmarca en el programa de “Millora de la cooperació, la competitivitat, la retenció i l’atracció del talent a la xarxa d’empreses de proximitat del territori SolCar” i està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.