Aquest any es compleix el 10è aniversari de l’empresa cardonina Innover, líder en la instal·lació de panells fotovoltaics per a autoconsum energètic.

En l’actualitat, Innover compta amb un gran equip multidisciplinari. Una plantilla formada per 45 professionals amb una dilatada experiència i en constant formació capaç de donar resposta a totes les necessitats dels seus clients. Ofereixen el valor de treballar en pro de la millora del medi ambient.

Les dues grans línies d’actuació de l’empresa és l’autoconsum industrial, amb més de 500 instal·lacions realitzades, i els parcs solars, amb més de 20 projectes en fase de tramitació i execució, els quals tindran un impacte a favor de la sostenibilitat i les energies renovables.


L’empresa celebra aquest aniversari amb una facturació de 6,8 milions d’euros l’any 2020, un creixement molt positiu i important amb projectes arreu del territori.


Avui en dia, la tecnologia solar fotovoltaica ha assolit la maduresa tècnica i ha reduït enormement els seus costos, al mateix temps que l’energia tradicional basada en fonts no renovables és més costosa. Tot això fa que sigui totalment viable tècnica i econòmicament auto generar-se part i tota l’energia que consumim.

L’alcalde Ferran Estruch ha visitat l’empresa cardonina i ha remarcat la importància de Innover pel municipi i pel teixit productiu i empresarial. Les perspectives de creixement, tant a nivell econòmic com de projectes, són molt bones.