Els seminaris, que es desenvoluparan en línia, són gratuïts i cal inscriure-s’hi prèviament

Per donar continuïtat a l’oferta de seminaris adreçats a persones en actiu i persones emprenedores de tots els sectors econòmics es presenta una nova proposta que consta de quatre seminaris en línia que es realitzaran durant el mes de maig.

El primer seminari que tindrà lloc la setmana vinent, el dimarts 4 i el dijous 6 de maig,

de tres a dos quarts de cinc de la tarda, es titula ‘Arriba al teu client ideal amb una proposta guanyadora’ i serà impartit per Nàyade Navarro, experta en desenvolupament personal i creixement de negocis, en col·laboració amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona. En aquest seminari es treballaran diferents eines que donaran respostes a preguntes com ara qui és el client ideal, quin és el producte o servei que es ven, com definir i comunicar la proposta de valor, entre altres.

El dimecres 5 de maig, de dotze a una del migdia, Miryam Jounou i Guillem Reig d’Electra del Cardener Energia, impartiran el seminari ‘El canvi de la factura elèctrica per a petites i mitjanes empreses. Com ens afectarà?, en el marc del projecte ExE ‘Empresa x Empresa: Fem xarxa’ de l’Associació d’Empresaris pel Solsonès.

El dijous 20 de maig, de dos quarts de tres a dos quarts de cinc de la tarda, Maria Batet, experta en creativitat i emprenedoria, impartirà el taller ‘Ara, moment per innovar’, en col·laboració amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona. En aquest seminari es parlarà del moment actual i de la necessitat d’abordar la complexitat a partir de la innovació, es trencaran mites de la innovació a partir de la coneixença d’exemples reals de petits negocis que han innovat per tal d’acabar dissenyant un mapa pautat d’innovació per a l’empresa.

Finalment, el dijous 27 de maig, de dos quarts d’una a dos quarts de dues del migdia, i amb la col·laboració d’Acció es realitzarà el seminari que porta per títol ‘Aplicació de la Intel·ligència Artificial dins l’empresa’, a càrrec de Carles Gómara, de la Unitat d’Estratègia Empresarial d’ACCIÓ i expert en tecnologia i la seva aplicació a les empreses.

La participació als seminaris en línia és gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament en aquesta enllaç http://bit.ly/seminaris_maig. Les persones inscrites rebran l’enllaç d’accés a la plataforma Zoom el mateix dia que es realitzi el seminari. En finalitzar cada ponència hi haurà espai per a la interacció en un debat final.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.