Els seminaris, que es desenvoluparan en línia, són gratuïts i cal inscriure-s’hi prèviament

Per donar continuïtat a l’oferta de seminaris adreçats a persones en actiu i persones emprenedores de tots els sectors econòmics es presenta una nova proposta que consta de tres seminaris en línia que es realitzaran durant el mes d’abril.

El primer seminari que tindrà lloc a finals de la setmana vinent, el divendres 9 d’abril, de dotze a un quart de dues del migdia, es titula ‘La Transformació Digital i ajuts per a implementar-la’, i serà impartit per Roger Font, director de consultoria tecnològica d’Eurecat. En aquest seminari s’explicarà el concepte de Transformació digital i els principals ajuts que hi ha de suport a la implementació. També es comptarà amb la participació de l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ) per presentar les bases dels ajuts de Proacció 4.0.

El dimarts 13 i 15 de maig, de tres a dos quarts de cinc de la tarda, Anna Díez creativa i fundadora de Fácil y Sencillo impartirà el seminari ‘Fotografia al mòbil per millorar la imatge del teu negoci a XXSS’, en col·laboració amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona.

Finalment, el dimecres 28 d’abril, de dos quarts de quatre a cinc de la tarda, i amb la col·laboració d’Acció es realitzarà el seminari que porta per títol Fiscalitat en importacions i exportacions a la U.E.

La participació als seminaris en línia és gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament en aquesta enllaç: http://bit.ly/seminarisabril21 Les persones inscrites rebran l’enllaç d’accés a la plataforma Zoom el mateix dia que es realitzi el seminari. En finalitzar cada ponència hi haurà espai per a la interacció en un debat final.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.