Els canvis que s’estan generant a nivell global, requereixen de decisions personals importants

L’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona organitza el primer cicle La transformació de la indústria cap a sistemes productius avançats, donant així continuïtat a altres sessions similars els darrers anys. La nova proposta consta de tres seminarisvirtuals dirigits a empreses industrials amb l’objectiu d’anar avançant en el procés de transformació cap a sistemes productius més avançats, així com conèixer noves tècniques i recursos per a vendre en la nova realitat.

El primer seminari serà eldimarts dia 17 de novembre, de deu a dotze del matí, sota el títol “El procés de transformació digital cap a la indústria 4.0 i el rol del lideratge”i conduït perÁlvaro Isturiz, expert en l’eficiència de processos en base a l’anàlisi de dades, s’exposarà com afegint una capa de dades a la fabricació de productes permet prendre millors decisions.

Eldilluns 30 de novembre, de deu a dotze del matí, Josep Rosell, especialista en l’optimització de recursos en el sector industrial, impartirà el segon seminari “Què és i quines oportunitats genera l’economia circular”, on s’exposaran les estratègies i compromisos d’Europa adaptades a Catalunya.

I el tercer seminari del cicle serà el dia 1 de desembre de les deu del matí fins a la una, sota el títol “Vendre en la nova realitat” la formadora i entrenadora d’equips de vendes, Montse Soler, exposarà noves tècniques i recursos per a la gestió comercial en la nova realitat.

En les tres sessions, un cop finalitzades les intervencions, s’oferirà un espai d’intercanvi de preguntes i respostes en directe.

La participació al primer cicle La transformació de la indústria cap a sistemes productius avançats és gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament en aquest enllaç: http://bit.ly/transformacioindustrial2020. Les persones inscrites rebran l’enllaç d’accés a la plataforma Zoom perquè puguin accedir a cada una de les sessions.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de Projectes Innovadors i Experimentals i dels Programes de suport al desenvolupament local, amb el suport del programa Catalunya Emprèn del Departament d’Empresa i Coneixement i el Consell Comarcal del Bages.