Els ajuts, que seran de 400 euros, tenen un import total de 12.000 euros i es podran sol·licitar a partir del proper dilluns 30 de novembre

El consistori cardoní va aprovar al darrer ple municipal una nova línia d’ajuts per incloure al pla de xoc per pal·liar els efectes de la pandèmia, iniciat ja des del mes de març, i que va adreçada a professionals i microempreses titulars de bars, restaurants i centres d’estètica de Cardona.

Els ajuts, que seran de 400 euros, tenen un import total de 12.000 euros i es podran sol·licitar, via la Seu electrònica (https://cardona.eadministracio.cat) a partir del proper dilluns 30 de novembre (a les 9h) i fins el 5 de desembre.

Segons l’Alcalde de Cardona, Ferran Estruch, “és un moment de mostrar la màxima solidaritat amb els sectors més afectats per les restriccions de la pandèmia”, amb qui “s’ha estat en contacte constant”.

Amb aquesta nova línia d’ajuts, l’Ajuntament haurà invertit a finals d’any al voltant de 150.000 euros per ajudar i acompanyar als sectors més afectats de la crisi sanitària que ha acabat esdevenint econòmica i social: des del sector del comerç local, persones autònomes i microcrèdits, passant per l’atenció a les persones i fins al suport als centres educatius.

Podeu consultar la gravació de la sessió informàtica dels ajuts que ha tingut lloc aquest matí divendres 27 de novembre de 2020 a les 9.30h a l’enllaç següent:https://bit.ly/nousajutscardona2020