L’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona organitza, el proper mes de novembre, un nou seminari en línia sota el títol“No contractis, enamora el talent”. El seminari, dirigit a directius d’empreses i professionals de recursos humans, pretén dotar d’eines per millorar les seves competències en la captació de talent per a la seva empresa i la generació de compromís a través de la creació d’una proposta de valor que sigui atractiva per a les persones candidates.

La proposta consta de dues sessions de dues hores cada una, els dies 18 i 25 de novembre, en horari de 15 a 17 hores, i estarà conduïda per l’experta en selecció i desenvolupament de talent, Raquel Blanco, de la consultora The Talent Room.

En aquestes dues sessions es pretén fer un retrat del mercat de treball actual, compartint els resultats de l’estudi de la competitivitat en l’atracció del talent, sobre les condicions laborals al territori SolCar, que ha portat a terme l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona enguany, i es farà incidència en allò que els candidats valoren més de les empreses. S’explicarà com ha de ser una oferta de treball atractiva, es parlarà del paper del salari emocional ies treballaran propostes innovadores per a l’atracció de candidats a l’empresa i per a generar compromís.

Aquest seminari es realitzarà online i es combinarà l’exposició de conceptes i recursos amb diàleg i activitats de participació. Per aquest motiu, les places són limitades, segons ordre d’inscripció, per tal de poder garantir el bon desenvolupament de les sessions.

La participació a aquest seminari en línia és gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament en aquest enllaç: https://tuit.cat/SJLvj.Les persones inscrites rebran l’enllaç d’accés a la plataforma Zoom perquè puguin accedir a la sessió.