Oberta la convocatòria per a la contractació dels serveis de docència del Certificat de Porfessionalitat d'”Atenció Sociosanitària per a persones dependents en institucions socials”

Ahir l’Ajuntament de Cardona va anunciar, mitjançant el perfil del contractant del portal de Contractació Pública, la documentació per a la convocatòria de contractació dels serveis de docència del Certificat de Professionalitat d'”Atenció Sociosanitària per a persones dependents en institucions socials” que es preveu realitzar aquesta tardor al Centre Cívic de Cardona.

La realització del Certificat de Professionalitat es desenvolupa en el marc del projecte de Treball als Barris del Servei d’Ocupació de Catalunya, que va atorgar a l’Ajuntament de Cardona el desembre del 2019, per tal de dur a terme actuacions de millora des del punt de vista ocupacional, social i econòmic, amb l’objectiu de contribuir en el reequilibri social i territorial.

El termini de presentació d’ofertes és de deu dies hàbils, i per tant, aquest s’estén fins al 21 de setembre a les 14h.