El proper dijous 30 de juliol de 15 a 16.30h tindrà lloc el seminari en línia Màrqueting digital efectiu en temps complexos, on s’exposaran des de factors bàsics que cal tenir en compte per tenir èxit en un projecte online, fins a quines novetats i oportunitats cal treballar i aprofitar per avançar-se en el mercat.

Sessió dirigida a tota persona que vulgui conèixer el canvi de comportament digital que ha originat la pandèmia i vulgui saber com aprofitar les oportunitats que ha generat.

Es tracta d’una sessió dinàmica que pretén incentivar a l’acció i que serveixi de base per aprofundir sobre les idees i tècniques explicades en ella, hi haurà un espai on poder fer consultes concretes.

Sessió a càrrec de Carles Argemí, professor de l’Euncet, emprenedor del sector online i consultor en màrqueting digital internacional, per inscripcions cal apuntar-se a https://forms.gle/WcgDpNFTmMeYXdzQ9