Després de 3 setmanes de  compactació horària toca fer valoracions de la prova pilot de compactació horària a l’hivern que s’ha fet a Solsona.  La proposta consisteix en tot mantenint el total de les hores d’obertura dels comerços, tancar a les 19h a l’hivern.

La motivació principal és facilitar que les persones que treballen en establiments comercials puguin tenir més facilitat per la conciliació familiar, la participació al teixit associatiu de la ciutat i també uns horaris més saludables, tot d’acord amb les propostes per la reforma horària que s’està impulsant des de fa un temps.

Des de dissabte hi ha una breu enquesta a disposició de la ciutadania que fa compres a Solsona a la que ja han respòs més de 700 persones. Si sou comprador a Solsona podeu respondre-la aquí

També n’hi ha una altra, també molt breu, a disposició de comerciants per poder conèixer la seva opinió.  Si ets comerciant de Solsona pots respondre aquí