L’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona organitza properament un nou seminari en línia sobre “LinkedIn com a eina de captació de talent”. Va dirigit a directius d’empreses i professionals del recursos humans que vulguin millorar les seves competències en la captació de talent per a la seva empresa a través de les oportunitats que ofereix aquesta plataforma.

La proposta consta de dues sessions de dues hores cada una, els dies 26 i 28 de maig, en horari de 16 a 18 hores, i estarà conduïda per la professional en captació de talent i networking, Rosaura Alastruey. A la primera sessió es treballarà la part d’optimització del perfil de LinkedIn, amb un enfoc clar a la captació de talent. I, a la segona sessió, s’explicarà les opcions i trucs que permet la plataforma per apropar-se als candidats/es, tant actius com passius en la recerca de feina. Hi hauran espais per a la interacció i les preguntes dels assistents, de veu o per xat. Per aquest motiu, les places són limitades, segons ordre d’inscripció, per tal de poder garantir aquesta interacció.

La participació a aquest seminari en línia és gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament en aquest enllaç: http://ves.cat/et2M. Les persones inscrites rebran l’enllaç d’accés a la plataforma Zoom perquè puguin accedir a la sessió.