L’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, conjuntament amb l’Escola Arrels i l’Institut Francesc Ribalta, centres formatius que ofereixen formació professional a Solsona, organitzen una trobada en línia per presentar les opcions formatives i de qualificació professional que ofereixen a les empreses i a persones treballadores que vulguin millorar les seves competències en les seves especialitats.

Es realitzarà el proper dia 27 de maig en dues sessions diferenciades conduïdes pels mateixos centres formatius. A les 11h es farà una primera sessió dedicada a les àrees desistemes informàtics i de manteniment industrial. I, a les 16.30h, es farà una segona sessió on s’explicaran les opcions relacionades amb comerç, administració i finances, atenció sociosanitària i l’acreditació de competències professionals. Es deixaran espais per a preguntes i resolució de dubtes.

L’objectiu d’aquesta presentació és donar a conèixer a les empreses del territori i a les persones treballadores quina formació els poden oferir aquests centres, quina modalitat formativa, quin reconeixement acadèmic s’obté, etc., que permet donar facilitats a les persones i empreses per millorar la seva qualificació professional en àmbits que responen a les necessitats del mercat de treball del territori manifestades per les empreses.

Aquesta trobada es realitza prèviament a l’obertura de les pre-inscripcions a cicles formatius, per tal que les persones interessades puguin fer la seva inscripció. També és una oportunitat per aquelles empreses que vulguin formar a part del seu equip, poder acordar amb els centres formatius unes dates i horaris que siguin compatibles amb les seves necessitats, en un moment en què encara hi ha marge per a la planificació dels horaris del curs vinent.

La participació en aquesta presentació en línia és gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament en aquest enllaç:http://ves.cat/eubG. Les persones inscrites rebran l’enllaç d’accés a la plataforma GoogleMeet perquè puguin accedir a la sessió.