Ja està operatiu el sistema de cita prèvia a través del web del SEPE, amb un nou sistema en el qual els usuaris rebran un correu electrònic confirmant la cita.

 La confirmació de la cita prèvia arribarà per correu electrònic.

Recordem que durant aquests dies d’estat d’alarma les oficines del SEPE estan tancades a el públic i no es presta atenció presencial. El SEPE es posarà en contacte amb les persones citades, després de la confirmació per correu electrònic. És molt important que s’ompli el camp de correu electrònic en el formulari per poder estar en contacte.

En aquest enllaç pots accedir a la Cita Prèvia deL SEPE

 Si la seva relació laboral s’ha vist suspesa per un ERTO, no ha de presentar la sol·licitud personalment. Properament informarem de com fer-ho a través de l’empresa.

S’HAN ADOPTAT MESURES EN PROTECCIÓ PER ATUR AL RDL 8/2020, DE MESURES EXTRAORDINÀRIES PER COVID- 19

(Estaran vigents mentre es mantingui aquesta situació)

 – Protecció per desocupació als treballadors afectats per suspensions de contracte i reduccions de jornada, inclòs els socis / es treballadors de cooperatives, i amb beneficis específics per als treballadors fixos discontinus.

– Es suspenen terminis en la presentació de sol·licituds: no es retallen drets per presentar sol·licituds fora de termini.

– Mesures extraordinàries en matèria de subsidis