En el context de la II Jornada Punt Empresa realitzada a l’Auditori Valentí Fuster de Cardona el passat 18 de febrer, des de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona (Adlsolcar) hem presentat el directori digital d’empreses del Solsonès i Cardona. Aquest directori inclou 248 empreses i té la possibilitat de que es pugui ampliar. Es pot consultar a http://directorisolcar.eixams.com/.

Aquesta acció s’enllaça amb el pla d’atenció a les empreses que es duu a terme des de l’Agència. Aquest servei va començar a ser possible ara fa un any gràcies al treball en equip d’Adlsolcar, els ajuntaments i les associacions d’empresaris de Solsona i Cardona. Aquest servei es veu necessari ja que, fent referència a dades publicades ahir, el Punt Empresa ha assessorat durant aquest temps a 125 emprenedors, 10 han acabat materialitzant nous projectes.

El servei vinculat a Punt Empresa ha activat altres accions com el desenvolupament del nou polígon industrial de Cardona o l’establiment d’un espai de coworking a Cardona. D’altra banda, s’ha establert un nou pla d’acció. En formaran part 21 projectes que inclourà fomentar l’ocupació al territori, donar suport a empreses, comerços i emprenedors i millorar la coordinació territorial per enfortir el desenvolupament local.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i la Diputació de Barcelona.