Està dirigida a responsables de tot tipus d’empreses i negocis i tindrà lloc a l’Auditori Valentí Fuster de Cardona.

Demà 18 de febrer, celebrem la II Jornada del Punt Empresa, que tindrà lloc a la sala de voltes de l’Auditori Valentí Fuster de Cardona. Està dirigida als responsables del territori de tot tipus d’empreses i negocis i s’iniciarà a les 12.45 hores, quan es podran recollir les acreditacions, i finalitzarà a les 17 hores.

La jornada inclourà la presentació del nou directori digital d’empreses i dels serveis que hi haurà a disposició dels empresaris aquest 2020, així com un taller a càrrec de l’experta en marca personal Neus Arqués i un dinar que servirà per enfortir lligams i fomentar la cooperació. És totalment gratuïta. Els interessats/des, contacteu amb nosaltres (938692287-973481009).