S’obre la convocatòria per a la creació, ampliació i millora d’activitats econòmiques del territori fins el 15 de gener de 2020.  La dotació pressupostària assignada al Consorci per al desenvolupament local de la Catalunya Central és  de 776.488,40 euros.

No us perdeu la xerrada informativa que es farà a Solsona el proper dilluns 9 de desembre a la Sala Francesca de Llobera al Consell Comarcal del Solsonès!  Si hi ha demanda s’organitzarà una altra xerrada a Cardona, si hi esteu interessats contacteu amb la M.Goretti Sala o l’Olga Buenaventura.

Podeu consultar les bases reguladores i la convocatòria.

L’ àmbit territorial del Consorci per al desenvolupament local de la Catalunya Central abasta: 

Segarra: Biosca, Cervera, Estaràs, Granyanella, Granyena de Segarra, Guissona, Ivorra, Massoteres, Montoliu de Segarra, Montornès de Segarra, Les Oluges, els Plans de Sió, Ribera d’Ondara, Sanaüja, Sant Guim de Freixenet, Sant Guim de la Plana, Sant Ramon, Talavera, Tarroja de Segarra, Torà i Torrefeta i Florejacs.

Solsonès: Castellar de la Ribera, Clariana de Cardener, la Coma i la Pedra, Guixers, Lladurs, Llobera, La Molsosa, Navès, Odèn, Olius, Pinell del Solsonès, Pinós, Riner, Sant Llorenç de Morunys i Solsona.

Bages: Aguilar de Segarra, Cardona, Castellfollit del Boix, Fonollosa, Rajadell i Sant Mateu de Bages.

Anoia: Argençola, Bellprat, Calaf, Calonge de Segarra, Carme, Castellfollit de Ribregós, Copons, Jorba, la Llacuna, Montmaneu, Orpí, Prats de Rei, Pujalt, Rubió, Sant Martí de Tous, Sant Martí de Sesgueioles, Sant Pere Sallavinera, Sant Maria de Miralles i Veciana.