El proppassat 29 de novembre, un grup de 6 participants del Servei Connectem de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, han visitat l’empresa KNAUF de Guixers.

Inaugurada l’any 1991 la fàbrica de Knauf a Guixers, va ser en el seu moment una de les més modernes d’Europa. Knauf fabriquen materials de construcció i aïllaments tèrmics, principalment comercialitzen diferents tipus de plaques de guix.

La visita ha tingut dues parts diferenciades, en un primer moment la responsable de RRHH ens ha explicat breument la història de l’empresa. Tot seguit ens ha informat dels diversos perfils professionals que hi treballen, quins són els requisits que demanen (a nivell de formació, experiència, competències,…). Finalment, ens va explicar com fan els processos de selecció i què és el que més valoren de les persones candidates. En acabar, els participants han pogut lliurar en mà el seu CV a l’empresa.

Tot seguit, el cap de producció ens ha fet una visita molt exhaustiva per les diferents seccions de la planta de producció, entrada del guix, assecador, transformació, magatzem i logística, etc…

Ha estat una experiència molt interessant. Volem agrair a la Sílvia i el Ramon la seva dedicació.

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als Barris.