L’Ajuntament de Cardona, a través de l’Agència de Desenvolupament Local de Cardona i Solsona, organitza aquest dilluns 11 de novembre una sessió participativa enfocada a recuperar la memòria del comerç de Cardona i de la Coromina. La sessió es farà de 15 a 18 hores a la sala polivalent del Centre Cívic.

La voluntat és recopilar fotografies i documents relacionats amb el comerç cardoní, però també tota aquella tradició oral que ha anat passant de generació en generació, com bé podrien ser anècdotes relacionades amb botigues o fets destacats que haguessin succeït en comerços o que hi estiguessin relacionats, i dels quals no n’hi hagi constància documental física.

La sessió és oberta a tothom, però cal confirmar assistència a través del 93 869 22 87 o a través del correu rosamaria.lanaspa@adlsolcar.cat.