El passat mes d’octubre amb l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona vam tenir el plaer de compartir el dia amb diferents agents de l’àmbit del comerç i el turisme de Cardona, Solsona i altres indrets de la comarca.

L’excusa va ser conèixer el nostre patrimoni cultural: el castell i la col·legiata de Cardona amb la seva muntanya de sal amb Udurae Teatre i la Fundació Cardona Històrica, el centre històric de Solsona acompanyats de Solsona Experience passant per la catedral, el Pou de Gel i saber més coses dels nostres gegants! Llàstima que no vam tenir temps de passar pel Museu de Solsona, que tants tresors ens guarda! Però no hauria estat el mateix sense una bona degustació de Producte d’Aquí que ens va preparar Riuverd Empresa D’inserció SCCL a l’hora de dinar amb una exquisida amanida regada amb oli Migjorn i sal de Cambrils, humus, patates amb pela i camagrocs, hamburgueses de vedella de Cal Pepitu, formatges del Miracle i de Valette, embotit de la Granja Godall i DPagès, les melmelades i salses de La Botigueta de Riuverd i, és clar, la Poma de Muntanya Biolord!

El que és més important, però, és que ens vam conèixer, vam crear nous vincles i esperem retrobar-nos novament amb ganes de més.