Dijous passat dia 10 d’octubre, va tenir lloc la sessió de creativitat i networking ‘Com pensar diferent per a crear noves idees de negoci’, en què una dotzena de persones van participar de forma activa. Santi Rius, expert en tècniques d’innovació i creativitat, va recomanar ampliar la xarxa de contactes, que és important aprendre a col·laborar, utilizar tots els canals de comunicació possibles i mantenir vives les relacions.

Alhora també, va resaltar que quan algú ens expliqui una idea, deixem que ens l’expliqui i escoltem-lo bé abans de rebutjar-la. La sessió acabà amb una dinàmica pensant amb els demés i creuant professionals per a generar noves idees de negoci.

 

Aquesta sessió s’emmarca dins el projecte de la Xarxa interempresarial de proximitat del territori Solcar, acció subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.