L’Ajuntament de Cardona ha obert la convocatòria per a concedir subvencions per al foment de l’emprenedoria, la implantació de noves activitats econòmiques al nucli antic de Cardona i a la Coromina i la millora de la innovació i la competitivitat d’establiments comercials i de serveis ja existents.

Les subvencions concedides s’hauran de destinar a finançar projectes o activitats que s’hagin desenvolupat de l’1 de novembre de 2018 i fins el 31 d’octubre de 2019.

Les persones interessades poden trobar tots els documents necessaris (convocatòria, bases i impresos de sol·licitud) al web de l’ajuntament, dins l’àrea de taulell d’anuncis. La documentació també es pot recollir físicament a l’Agència de Desenvolupament Local de Cardona i Solsona (a la planta -1 de l’Ajuntament de Cardona) o a les Oficines de l’Ajuntament.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 31 d’octubre.

 

PER A MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA CONVOCATÒRIA, FES CLIC AQUÍ.