L’Agència de Desenvolupament Local SOLCAR, organitza una sessió informativa sobre la convocatòria de l’Ajuntament de Cardona per a la concessió de subvencions encarades a fomentar l’emprenedoria i la implantació de noves activitats econòmiques al nucli antic de Cardona i a la Coromina, i a la millora de la innovació i la competitivitat d’establiments comercials i de serveis ja existents.

La sessió es desenvoluparà el dimecres 25 de setembre, a les 15.00 h a la Sala dels arcs de l’Ajuntament de Cardona (planta -1). Per a inscriure’s cal contactar amb l’Agència de Desenvolupament Local 938692287 i 973481009, o bé a olga.buenaventura@adlsolcar.cat i rosamaria.lanaspa@adlsolcar.cat.

L’Ajuntament destinarà 15.000 euros per a la concessió d’aquests ajuts, 11.000 dels quals per al foment de l’emprenedoria i a la creació de noves activitats econòmiques en locals de planta baixa al nucli antic i a la    Coromina, mentre que els 4.000 restants per a la millora de la innovació i competitivitat d’establiments que tinguin almenys dos anys d’antiguitat. Les subvencions es destinaran a finançar projectes o activitats que s’hagin desenvolupat de l’1 de novembre de 2018 a 31 d’octubre de 2019.