L’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, té previst organitzar durant aquest 2019, dos cursos d’iniciació i perfeccionament informàtic per persones que estan en situació d’atur.

Un dels dos cursos s’ha iniciat avui, dimecres 29 de maig de 2019 amb una durada de 20 hores. El proper curs està previst que es realitzi en els mesos d’octubre – novembre de 2019.

La informàtica i en general les tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC) tenen actualment una importància cabdal en el desenvolupament de la nostra societat. El no coneixement de les noves tecnologies dificulta alguns processos que poden afavorir a la recerca de feina, per aquests motiu, des de l’Agència de Desenvolupament Local Solsona i Cardona és considera cabdal realitzar formacions per la alfabetització, iniciació i perfeccionament dels coneixements informàtics de les persones aturades residents a Cardona.

 

Aquestes formacions tenen l’objectiu de capacitar els alumnes perquè puguin ser autònoms en la utilització de l’ordinador de manera bàsica. La metodologia és explicativa amb la finalitat de facilitar l’assimilació de continguts, si bé es proposen diferents activitats i exercicis pràctics orientats a assolir objectius d’aprenentatge concrets amb un ordinador a la seva disposició. Els cursos estan pensant per un màxim de 10 persones, per tal que els alumnes puguin aprendre d’una manera més eficient.

 

Per més informació sobre el pròxim curs que s’organitzarà a la tardor del 2019, podeu enviar un correu electrònic indicant el vostre nom, DNI i telèfon a l’adreça serveiconnectem@adlsolcar.cat.

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als Barris.