Les empreses del Solsonès i Cardona ens poden sol·licitar assessorament especialitzat per al creixement i la consolidació empresarial a l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona. Així mateix, els comerços de la comarca poden acollir-se a un servei d’acompanyament per a la millora en la competitivitat i innovació en el punt de venda. El Punt Empresa informa que el primer termini per sol·licitar aquests ajuts es tancarà el dia 29 d’aquest mes.

 

En la línia d’assessorament empresarial hi ha diferents àmbits per als quals els titulars de l’activitat econòmica poden demanar ajut, com la planificació estratègica de l’empesa, la millora de l’eficiència dels processos interns, la definició de llocs de treball, la gestió del temps, l’estratègia digital o la internacionalització. En alguns casos el servei és de 9 hores i en d’altres, es pot escollir entre 9 o 40 hores. Pel que fa a la línia oberta als comerços, l’ajut se centra en aspectes de competitivitat i innovació i té una durada de 9 hores.

 

Aquest és el tercer any que oferim des de l’Agència de Desenvolupament Local el servei d’assessorament especialitzat, que funciona a través d’una persona experta que es trasllada a l’empresa per fer un acompanyament totalment personalitzat. Amb tot, els dos últims anys s’havia dut a terme com a prova pilot, mentre que ara el servei s’obre a totes les empreses que ho sol·licitin i reuneixin una sèrie de condicions.

 

Les activitats que hi estiguin interessades han de presentar la sol·licitud (s’adjunta seguidament) al registre d’entrada dels ajuntaments de Solsona o Cardona de forma presencial o electrònica. El primer termini es tancarà el dia 29 d’abril. En cas que no s’exhaureixi el crèdit per a aquests assessoraments, se n’obrirà un segon període, entre l’1 i el 30 de setembre.

SOL·LICITUD ASSESSORAMENTS

 

Per a més informació sobre aquest ajut cal contactar amb el Punt Empresa, per correu electrònic a mgoretti.sala@adlsolcar.cat, o bé per telèfon, al 973481009, de dilluns a divendres de nou a dos quarts de cinc de la tarda.