NOU WEB DE LOCALS DE CARDONA

Ja es pot consultar el web de locals de Cardona, on es poden trobar tant locals buits disponibles per al lloguer o la venda, com establiments comercials i de serveis de la vila.

Aquesta pàgina, ofereix informació sobre les característiques bàsiques dels locals i permet posar en contacte persones interessades en locals buits amb els gestors i propietaris d’aquests espais, a la vegada que és una eina de promoció dels establiments comercials i de serveis del municipi. La informació s’anirà revisant i actualitzant contínuament,  a més, s’hi publicaran notícies d’interès sobre els locals buits, els sector comercial i l’emprenedoria.

La pàgina www.localscardona.cat , és una acció del Projecte de recuperació dels locals comercials buits, que realitza l’Ajuntament de Cardona a través de l’Agència de Desenvolupament de Solsona i Cardona, en el marc del Programa de Comerç del Pla Estratègic de la vila, amb la finalitat fer difusió dels locals buits disponibles per facilitar retornar-los l’activitat i de promocionar els establiments comercials i de serveis del municipi.

Si…

Vols veure quins negocis hi ha a Cardona

Necessites un local per a la teva activitat

Vols saber quins locals disponibles pots trobar a Cardona

Entra a www.localscardona.cat

Per a més informació podeu contactar a

comerc@cardona.cat, rosamaria.lanaspa@adlsolcar.cat o per telèfon 938692287