A principis d’aquest mes de febrer, s’han incorporat a la brigada municipal dos oficials i un peó, que es dedicaran a la millora de l’espai urbà del nucli antic de Solsona durant un període de nou mesos.

D’altra banda, serà al març quan comenci un altre pla d’ocupació, en aquest cas amb perfil d’auxiliar administratiu/iva, per donar suport a la Borsa d’Habitatge de Lloguer.

 

Aquestes contractacions han estat possibles gràcies als plans d’ocupació gestionats per l’Agència de Desenvolupament Local i subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, que s’emmarquen en el projecte de Treball als barris, dins el programa d’Experienciació laboral, i tenen com a objectiu millorar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur, pal·liar les seves necessitats econòmiques i millorar la seva experiència professional.