Es preveu dinamitzar el nucli antic solsoní amb noves parades en el mercat setmanal del divendres tot potenciant la venda de productes de proximitat. Aquest és l’objectiu de les bases que ha publicat l’Ajuntament per atorgar vuit noves autoritzacions de parades. Aquesta nova adjudicació, respon principalment a la voluntat d’ampliar el volum de parades a les places Major i de Palau i, al mateix temps, donar resposta a l’elevada demanda de paradistes d’alimentació interessats a instal·lar-se al mercat setmanal de Solsona. La regidories de Promoció Econòmica, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, i de Governació tenen constància d’almenys una quinzena de paradistes que hi tenen interès. Tothom que vulgui concórrer al concurs té temps fins al dia 23 d’aquest mes per presentar la documentació corresponent.

Els criteris de valoració de les ofertes presentades prioritzaran la proximitat de la producció, també es valorarà la producció ecològica i la denominació d’origen dels productes o altres marques de qualitat.

Les bases i tota la documentació les podeu trobar en el següent enllaç:  https://www.ajsolsona.cat/arees/promocio-economica/autoritzacions-de-parades-al-mercat-setmanal

Com a Agència de Desenvolupament Local estem treballant la dinamització del mercat. Entre altres accions, s’està preparant una campanya de promoció per posar en marxa aquest hivern i fer difusió de les noves parades d’alimentació del nucli antic.