El proper 23 de novembre, el Servei Connectem de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona hem organitzat una visita a l’empresa TREPOVI.

L’empresa Trepovi, és una empresa situada a Solsona dedicada a la fabricació de dipòsits de gran capacitat a nivell internacional.

L’objectiu d’aquesta visita és donar a conèixer l’empresa i a què es dedica, les oportunitats laborals que ofereix i quins són els requisits que demana (a nivell de formació, experiència, competències,…), així com conèixer com fan els processos de selecció i què és el que més valoren dels candidats/es.
I en acabar, les persones que estiguin interessades podran entregar en mà el seu CV a l’empresa.

Aquesta activitat està adreçada a les persones inscrites al Servei Connectem, prioritàriament en situació d’atur, que estiguin seguint un procés d’orientació.

Les persones interessades en participar en la visita, poden inscriure’s fins el 20 de novembre, enviant un correu a serveiconnectem@adlsolcar.cat fent constar el nom i cognoms, DNI/NIE i telèfon, o bé trucant al 93 869 22 87.

Aquesta actuació està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del projecte de Treball als barris.