Ja està en marxa l’onzè Concurs d’aparadors per Nadal de Solsona que convoca la regidoria de Promoció Econòmica a través de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona.

 

Els tres establiments solsonins que per festes aconsegueixin decorar l’aparador amb un major impacte visual, més originalitat i creativitat s’enduran vals de compra de 500, 200 i 100 euros que es podran utilitzar únicament als establiments comercials i de serveis de Solsona.

 

Les inscripcions s’obren avui i es tancaran al 10 de desembre. L’aspecte que més es tindrà en compte, amb un màxim de 10 punts, serà l’impacte visual; seguit de l’originalitat i creativitat, amb un màxim de 5 punts, i la coherència de l’aparador amb la botiga, amb un barem de 0 a 3 punts.

 

La inscripció es pot cursar per telèfon, al 973481009, o bé enviant un correu electrònic a manel.martinez@adlsolcar.cat. Al moment d’inscriure’s cal comunicar un eslògan que identifiqui l’aparador.

Imatge del guanyador del concurs de l’any passat que va ser DSF Ferreters amb l’eslògan “Carretades de felicitat t’omplen el Nadal”.