Avui ha finalitzat el curs d’alfabetització informàtica organitzat pel Servei Connectem a Cardona.

La formació ha tingut una durada de 20 hores, s’ha realitzat a Cardona del 4 de juny al 20 de juny de 2018. L’han realitzat 8 persones que han pogut reciclar els seus coneixements informàtics o iniciar-se de nou en el món de les noves tecnologies.

El curs s’ha impartit al Casal de la Gent Gran de Cardona i estava adreçat, prioritàriament, a les persones del dispositiu en situació d’atur, que tenen dificultats a l’hora d’utilitzar l’ordinador i aquest factor els dificulta la recerca de feina.

L’objectiu d’aquesta formació era capacitar els alumnes perquè puguin ser autònoms en la utilització de l’ordinador de manera bàsica.

Es preveu realitzat un segon curs d’informàtica de cara el mes d’octubre de 2018, que també tindrà 20 hores de durada.